Thursday, 4 August 2011

di malam hari:D

Malam semalam aku borak borak ngan kawan aku nih..punye la lame sampai aku cakap kat dye..bile kredit kau nak abis ek??hahaha..jahat kan aku..tapi tak pe dye da bese dengar aku cakap gituh..hoho..tak terase la kot..hee
Da nak dekat pukul  2 pagi,,memang la mate aku tak larat dah...last3 aku cakap kat dye..kau letak r cepat,,aku da ngantok...dye pun entah bape kali menguap..dye tak nak letak gak,,suruh aku letak dulu,,,aku pun cakap r,,,persis perempuan melayu terakhir,,tak kan aku nak letak dulu,kau yang tepon aku,kau la letak dulu..hoho,,baik tak aku??haha..dye kate kalo aku wat sopan santun pun tak akan menjadi..memang tak kan..ceyt,,hampeh punye kawan..aku punye baik dye cakap camtu..memang nak kene flying kick la tuh!!!..last3 dye letak gak..bersyukur aku..haha:P

Tak sampai 5minit,,mesej masuk..sape lagi kalo bukan dye tuh..

Dye:aku nak nanges la dengar sore aok.

Aku:loh..nape nye?sore aku cam sore mak kau ke?

Dye:ntah ..siyez rindoO kat kaw weyh..kaw la pmpuan yang paling banyak aku mesej kat metric...ntah r

Aku:lahh..xpe..lepas aku ade saadah..hee

Dye:len la..ngan kaw aku rase len..ngan adah aku rase len..pape un aku na kawan ngan kau sampai aku besa.

Terharu giler aku bace mesej dye nih..

Aku:kau da besa pun..ke tak cukup besa ag??haha..rilek r..kawan tak kan putus sampai bile3..

Dye:aah..tapi kaw kawan istimewa aku..nanti bile3 aku mesti nak belanje kaw makan..siyez..kalo jumpe kaw      mst aku tak belanje makan pun,,tengok wayang pun jadi la..janji ade kaw..

Menitik air mate aku terharu sangat3..tak sangke aku begitu dihargai..yang paling tak sangke dye da matang..hilang perangai giler3 dye.

Aku:yela..I.Allah..nyte..baiiJ

Dye:bai..pape un..mis u..tq for being my fren..sonok kawan ngan kaw...take care..

Hoh..memang aku tak sangke dye macam tuh..selame nih aku slalu gadoh ngan dye..memang gadoh je la..tapi gadoh3 kawan..bese la kan..sejak kuar metric da jarang contact, lagi3 aku da tak gune no dulu..
Sorang lagi kawan aku yang dah menunjuk kan kematangan..aku?ntah bile lah..hee..tapi jangan salah paham taw..dye da ade awek pun..:D
Aku harap suatu hari nanti aku dapat jumpa dye lagi..sebab dye duduk jauh sangat dari aku..bukan ke ikatan persahabatan memang tak akan putus,,so hope la akan kekal sampai bile bile..:)

nak tahu sape dye...??ni lah dye..
.
.
.
.
.


ahaha..kecik nye gamba..da gamba curi..jadi lah..hee~



No comments:

Post a Comment